I vennegjengen til Geir er det bare Anton som er født med ski på bena

Del denne tegningen med en venn

Noen ganger børster jeg støv av mine gamle tegninger og lager en ny og forhåpentligvis bedre versjon. Denne tegningen skiller seg imildertid litt ut. Da jeg skulle publisere den nye versjonen og hente fram den gamle, oppdaget jeg at den gamle versjonen, laget rundt 2005, faktisk var best. Derfor er det den opprinnelige versjonen du ser øverst her. Den nye versjonen, laget i 2015, ser du nederst.

Og poenget? Alle kjenner noen som er født med ski på bena. Og noen som ikke er det. Denne tegningen handler først og fremst om det siste. Jeg så for meg alle de andre kroppsdelene skiene kunne være festet til. Close, altså, but no cigar – som vi sier i Nord-Norge når vi snakker engelsk.

Bestill signert print av tegningen på tykt akvarellpapir (A4). 380 kroner. Ta kontakt!

Emner:

Navn: ·

Skisse

Relaterte tegninger

Har du husket å like
Absurdgalleriet på Facebook? :)

Mer absurd humor