Siljes sikreste sjekketriks var å kaste håret bakover

Del denne tegningen med en venn

Denne tegningen lagde jeg på Café Laundromat i Oslo den 11. mars 2018 (se kladd under). Ideen hadde jeg egentlig tenkt å bruke i en animasjonsserie jeg jobbet litt med i Georgia, om eventyr fortalt etter hukommelsen. Den aller siste episoden skulle ende med at prinsen og prinsessa endelig fikk hverandre, og at prinsessen kastet håret elegant bakover. Ikke slik som i shamporeklamene, dog, men som i at hun tok av seg håret og kastet det. Jeg lagde aldri episoden, men ideen hentet jeg fram igjen til denne tegningen.

Bestill signert print av tegningen på tykt akvarellpapir (A4). 380 kroner. Ta kontakt!

Emner: · ·

Navn:

Skisser

Relaterte tegninger

Har du husket å like
Absurdgalleriet på Facebook? :)

Mer absurd humor