… men rundt omkring står alle de små rotter. Og de skotter, og de skotter

Del denne tegningen med en venn

Dette er nok en av de mest detaljerte tegningene jeg har laget til Absurdgalleriet. Men jeg koset meg skikkelig mens jeg holdt på, selv om det var midt i juni – og julen føltes uendelig langt unna. Du kan se originalskissen under.

PS: La meg også skynde meg og legge til at jeg etter at jeg hadde laget tegningen ferdig, tilfeldigvis kom over en gammel reklamefilm på Youtube hvor nøyaktig samme idé ble brukt. Til alt overmål var tolkningen også lik. Men denne så jeg ikke før etter at jeg hadde laget tegningen. Jeg sverger.

Du finner forresten tegningen i den tredje Absurdgalleriboka.

Bestill signert print av tegningen på tykt akvarellpapir (A4). 380 kroner. Ta kontakt!

Emner: ·

Skisse

Relaterte tegninger

Har du husket å like
Absurdgalleriet på Facebook? :)

Mer absurd humor