Du og jeg og #Metoo seilte i en tresko

Del denne tegningen med en venn

Et tips fra en leser satte meg på sporet av denne aktuelle omskrivningen av den kjente barnesangen. Jeg har tidligere laget en mafia-versjon, om du og jeg og Vito Corleone, men det føltes på høy tid med en ny versjon. Tegningen lagde jeg på Sortland fjerde januar 2023, og om du ser originalskissen under, så vil du kanskje se at jeg forandret formen litt på treskoen fra skisse til ferdig produkt. Rett og slett for å få det til å se ut som en tresko (jeg tegner som regel alltid etter hukommelsen).

Om du bestiller en bok fra Absurdgalleriet blir jeg forresten veldig glad.

Bestill signert print av tegningen på tykt akvarellpapir (A4). 380 kroner. Ta kontakt!

Emner: ·

Skisse

Relaterte tegninger

Har du husket å like
Absurdgalleriet på Facebook? :)

Mer absurd humor