De hadde diskutert det hjemme, men konkludert feil: det var ikke tanga for to

Del denne tegningen med en venn

Jeg er nok flinkere til å tegne dansere enn til å danse selv. Jeg husker jeg brukte lang tid på dansepositurene til figurene på tegningen – og at jeg gruet meg skikkelig til langtekkelig fargelegging. Men til syvende og sist ble jeg godt fornøyd. Poenget spiller på «tango for to», den kjente sangklassikeren fra dansens forunderlige verden, fremfør av Nora Brockstedt. Men om man ikke har begrepene i orden, eller er stokk dum, kan det jo lett forveksles med tanga for to. Det var vel noe slikt jeg tenkte da jeg laget denne tegningen.

Bestill signert print av tegningen på tykt akvarellpapir (A4). 380 kroner. Ta kontakt!

Relaterte tegninger

Har du husket å like
Absurdgalleriet på Facebook? :)

Mer absurd humor