Ulf var god på innredning og design, men det nye tilskuddet i stua var et feilskjær

Del denne tegningen med en venn

Bokstavelig talt! … Da jeg lagde denne tegningen, sommeren 2021, var jeg faktisk nødt til å google hva som er forskjellen på holme og skjær for å finne ut hvordan jeg best kunne tegne Ulfs nye tilskudd i stua. Da jeg skjønte at et skjær vanligvis bare så vidt stikker opp fra vannoverflata, gjorde jeg den litt mindre enn opprinnelig planlagt. Uansett – visste du at Norge er helt i verdenstoppen når det gjelder antallet øyer og skjær? I Norge finnes det hele 239.057 øyer og 81.192 skjær.

Har du forresten skaffet deg Absurdgalleri-bøkene? Du finner dem her!

Bestill signert print av tegningen på tykt akvarellpapir (A4). 380 kroner. Ta kontakt!

Emner: ·

Navn:

Relaterte tegninger

Har du husket å like
Absurdgalleriet på Facebook? :)

Mer absurd humor