To minutter senere ble norsk flatskjermhopp-forening oppløst

Del denne tegningen med en venn

Flatskjerm og fallskjerm. Er du idiot er det lett å ta feil. Tegningen av noen idioter som tok feil og prøvde seg med flatskjerm-hopping lagde jeg første gang i 2005. Deretter lagde jeg en ny versjon i 2010. Til siste lagde jeg denne som du ser øverst her. Siden jeg lagde tegningen første gang mener jeg å ha registrert at dyktige Frode Øverli også har tegnet en tegning som spiller på samme ordspill, men – jeg sverger på at jeg ikke så det før jeg tegnet første tegning (nederst til venstre).

Bestill signert print av tegningen på tykt akvarellpapir (A4) enten til deg selv eller til å gi i gave. 380 kroner. Ta kontakt!

Emner:

Skisser

Relaterte tegninger

Har du husket å like
Absurdgalleriet på Facebook? :)

Mer absurd humor