‘The non illustrated guide to Kamasutra’ var billig, men utfordrende

Del denne tegningen med en venn

Det er ikke alltid så lett med instruksjoner, i hvert fall ikke når instruksjonene bare kommer i form av tekst uten bilder. Om det er én ting kamasutra er kjent for, så er det vel først og fremst de visuelle instruksjonene. Så hva om man hadde tatt dem bort – og så forklart stillingene gjennom tekst? Jo, da har man noe utfordrende, komisk og en potensiell turn-off. Det var vel noe slikt jeg tenkte da ideen plutselig dukket opp i hodet mitt under et besøk på Tanum bokhandel i Oslo tidlig i høst. For ordens skyld vil jeg bare legge til at jeg var i arkitekturseksjonen da jeg kom på ideen. Tegningen lagde jeg 13. oktober 2016.

Bestill signert print av tegningen på tykt akvarellpapir (A4). 380 kroner. Ta kontakt!

Emner: · ·

Skisse

Relaterte tegninger

Har du husket å like
Absurdgalleriet på Facebook? :)

Mer absurd humor