Etter syv års samliv var Grete lei Oddbjørns uvane med å snorkle i senga

Del denne tegningen med en venn

Snorking er et velkjent problem i mange hus og hjem. Snorkling er kanskje ikke like vanlig, men for de som opplever at partneren alltid snorkler om natten er det trolig minst like forstyrrende som snorking. Det var vel noe slikt jeg tenkte da jeg lot tankene vandre fritt uten sensur, og jeg endte opp med denne ideen. Jeg lagde et utkast til denne i 2015 som jeg ikke publiserte (se nederst) fordi jeg mente det både ble litt for søkt og litt for utydelig at fyren på tegningen hadde dratt med seg en vanntank opp i senga. Derfor lagde jeg en ny versjon i juli 2017, hvor jeg valgte å tegne ting litt mer i perspektiv for å tydeliggjøre poenget. Du kan også se skissen under.

Bestill signert print av tegningen på tykt akvarellpapir (A4). 380 kroner. Ta kontakt!

Emner: ·

Navn: ·

Skisser

Relaterte tegninger

Har du husket å like
Absurdgalleriet på Facebook? :)

Mer absurd humor