Rossini i pølsa, Eskimozart, Andre Verdens-Grieg og han som bare ville være fest-Brahms

Del denne tegningen med en venn

Denne ideen kom etter en samtale med en venninne som spiller fiolin. Vi satt og lagde ordspill på komponistnavn og lot det etter hvert dreie seg om komponister som kledde seg ut. Fordi jeg tenkte at ideen også måtte ha en slags punch, et poeng, til slutt – ga jeg meg først etter at jeg kom på fest-Brahms. Forøvrig var det ytterligere tre komponister som var på listen, men som ikke endte opp på tegningen. Det var Franz Liszt-haug, Verdi-transport og Volvo Lastwagner. Så angrer jeg på at jeg ikke også tegnet inn Arnold Schwarzenegger som kunne sagt «I´ll be Bach» … Uansett – jeg satte meg ned og tegnet ideen den 5. september 2018.

Bestill signert print av tegningen på tykt akvarellpapir (A4). 380 kroner. Ta kontakt!

Emner: ·

Relaterte tegninger

Har du husket å like
Absurdgalleriet på Facebook? :)

Mer absurd humor