Roar bestilte aldri mer kaninball på postordre etter dette

Del denne tegningen med en venn

Jeg er ganske sikker på at moren min ikke vil skjønne denne tegningen, så la meg forsøke å forklare poenget her: Heia mamma, her er stikkordet kaninball, altså en ball til kaninen fyren på tegningen holder. Men så er det ikke en kaninball han har fått, men en kannibal. Skjønner? Det er derfor han virker litt perpleks der han står. Jeg har forsøkt å tegne en kannibal som ligner på Hannibal Lecter, kjent fra filmen Nattsvermeren, for å gjøre tegningen enkere å forstå. Men jeg vet at du ikke har sett filmen, og at du trolig ville sovnet i løpet av det første kvarteret. Uansett.

Funfact: Håret til Roar er pistrete. I de første tegningene mine var alle mannlige hårsveiser pistrete. Etter denne tegningen forsøkte jeg å variere hårsveisen mere. Jeg ser også at jeg på originaltegningen forsøkte å eksperimentere inn både nese og tydelige knær.

Bestill signert print av tegningen på tykt akvarellpapir (A4). 380 kroner. Ta kontakt!

Emner: ·

Navn:

Skisse

Relaterte tegninger

Har du husket å like
Absurdgalleriet på Facebook? :)

Mer absurd humor