Plutselig oppdaget Steffen at han hadde stått opp med feil fot

Del denne tegningen med en venn

Gammel idé fra 2003 som ble børstet støv av over ti år senere. Den originale tegningen kan sees under her. Synes den nye ble mye sofistikert og tryggere i stil og farge. Funfact: I den opprinnelige tegningen, fra 2003, brukte jeg navnet Magnus i tegningen og så krediterte jeg en viss Till Lindemann for å ha sendt inn ideen, for det var det det sto i eposten min. Senere har jeg skjønt at Till Lindemann er mest kjent som vokalist i det tyske bandet Rammstein. Jeg tror sjansen for at han liker, forstår eller har sendt inn tips til Absurdgalleriet er lik null.

Bestill signert print av tegningen på tykt akvarellpapir (A4). 380 kroner. Ta kontakt!

Emner: · · ·

Navn:

Skisse

Relaterte tegninger

Har du husket å like
Absurdgalleriet på Facebook? :)

Mer absurd humor