Når du kommer tilbake for å dømme levende og døde – men bagasjen din blir sendt feil

Del denne tegningen med en venn

Troende som blir støtt får ha meg unnskyld – men tanken på Jesus som kommer tilbake er et så ypperlig utgangspunkt for leking og inspirasjon at jeg ikke klarte la det gå fra meg. Jeg tror det handler om at det er så enkelt å skru til situasjonen fra å være høytidelig til å bli triviell. Alle disse trivielle problemene oss dødelige har å stri med når vi er på reisefot eller kommer tilbake fra en lengre ferie. Jeg så for meg det, bare dobbelt. Og med Jesus i hovedrollen. #Denfølelsen. Tegningen er fra februar 2020 fra et lite kafébesøk på Salt i Oslo. Du kan se originalskissen under.

Bestill signert print av tegningen på tykt akvarellpapir (A4). 380 kroner. Ta kontakt!

Emner: · ·

Navn:

Skisse

Relaterte tegninger

Har du husket å like
Absurdgalleriet på Facebook? :)

Mer absurd humor