Kjetil har skaffet seg oppvaskmarsvin

Del denne tegningen med en venn

Denne tegningen fant jeg nylig igjen på en tegneblokk jeg hadde glemt. Ideen dreier seg selvsagt om ordlikheten på marsvin og maskin – et tema jeg har tullet med flere ganger før (sjekk bare marsvin-kategorien under). Da jeg skannet tegningen inn og begynte å fargelegge, syntes jeg likevel at tegningen manglet noe som kunne heve den ytterligere. Det var jo bare av et marsvin som sto og vasket opp. Jeg tenkte litt på det, så bestemte jeg meg for å tegne inn en person på bildet, som da tydeligvis har misforstått noe. I tillegg til at jeg synes det gjorde bildet litt mer humoristisk, så ga det også tegnngen en litt søt stemning.

Bestill signert print av tegningen på tykt akvarellpapir (A4). 380 kroner. Ta kontakt!

Emner:

Navn:

Relaterte tegninger

Har du husket å like
Absurdgalleriet på Facebook? :)

Mer absurd humor