Kaffe med påfugl

Del denne tegningen med en venn

Dersom du er en spøkefugl foreslår jeg at du ber om «kaffe med påfugl» neste gang du er på kafé. Hvem vet, kanskje finnes det et lager på bakrommet full av fugler som venter på å bli servert. Denne tegningen lagde jeg første gang i 2002 (se skissen nederst til venstre). Så fikk jeg meg etter hvert tegnebrett og var misfornøyd med versjonen jeg hadde publisert, og lagde en opprustet utgave i 2007 (nederst til høyre). Siden den gang har både teknologien og tegnestilen min endret seg, så nylig satte jeg meg ned for å lage en tredje og siste utgave. Det er den du ser øverst.

Er du observant, ser du kanskje at mannen på tegningen leser boka til Tegnehanne. Det er en lite honnør til min venninne Hanne, som lager Tegnehanne – og skyldes også at da jeg tegnet tegningen så lå boka hennes ved siden av tegnebrettet mitt.

For flere absurde påfugler, klikk her.

Bestill signert print av tegningen på tykt akvarellpapir (A4). 380 kroner. Ta kontakt!

Emner: · ·

Skisser

Relaterte tegninger

Har du husket å like
Absurdgalleriet på Facebook? :)

Mer absurd humor