Jørgen har skaffet seg sjørøverskuter

Del denne tegningen med en venn

Den første versjonen av denne tegningen lagde jeg allerede i 2003 (se under). Nå, mange år etterpå, fikk jeg det for meg at jeg skulle klae å tegne tegningen på nytt, med litt mer raffinert og med flere detaljer. Den 3. november 2016 satte jeg meg ned for å forsøke. Jeg startet med å tegne en snøscooter. Deretter gjorde jeg snøscooteren gradvis om til en sjørøverskute. Jeg koset meg i den prosessen. Reinsdyret til venstre er egentlig unødvendig, den er klippet inn fra en annen tegning jeg har laget, bare fordi jeg følte jeg trengte noe mer i omgivelsene rundt, for å indikere at personen er på en vidde. Men – det er mulig jeg kommer til å fjerne den etter hvert.

Bestill signert print av tegningen på tykt akvarellpapir (A4). 380 kroner. Ta kontakt!

Emner:

Navn:

Skisser

Relaterte tegninger

Har du husket å like
Absurdgalleriet på Facebook? :)

Mer absurd humor