Harry liker å lage jævelskap

Del denne tegningen med en venn

På mobilen min har jeg en lang liste med ord som ender på -skap. Ekteskap, vennskap, brannmannskap, utroskap osv. Innimellom har jeg tenkt at jeg skulle lage en hel serie av disse ulike skapene. Men skapet i denne tegningen syntes jeg egnet seg best i en kontekst, der jeg spiller på uttrykket «å lage jævelskap/faenskap». Noen vil kanskje bemerke at det er vanligere å si «faenskap» enn «jævelskap» – men petimeteret i meg tenkte at det ble mest korrekt å bruke jævel i denne situasjonen. Tegningen lagde jeg 11. august 2016 mens jeg satt på Kulturhuset i Oslo sentrum. Du kan se originalskissene under.

Bestill signert print av tegningen på tykt akvarellpapir (A4). 380 kroner. Ta kontakt!

Emner:

Navn:

Skisser

Relaterte tegninger

Har du husket å like
Absurdgalleriet på Facebook? :)

Mer absurd humor