Gustavs fake nys imponerte ingen

Del denne tegningen med en venn

Jeg hadde en samtale i Bergen sommeren 2018. Jeg snakket med en hyggelig fyr som fortalte om nesepiper. At folk på enkelte øyer i Polynesia har spilt fløyte med nesa, og at det virket som enda ærligere og sterkere musikk for disse folkene. For, som han sa det: Du kan ikke lyve med nesa. Det er ikke alltid så lett å skjønne hvordan hjernen min funker, men i hvert fall kom oppfølgingsspørsmålet mitt ett sekund senere: Åja? Hva med fake nys da?

Fake nys spiller på mote-uttrykket som Donald Trump har tatt æren for: «Fake news». Jeg så bare for meg en fyr som dro det enda lengre, og som i et forsøk på å skaffe seg oppmerksomhet drar på date og later som han nyser.

Bestill signert print av tegningen på tykt akvarellpapir (A4). 380 kroner. Ta kontakt!

Emner: ·

Navn:

Relaterte tegninger

Har du husket å like
Absurdgalleriet på Facebook? :)

Mer absurd humor