Ikke alle gjess flyr i V-formasjon

Del denne tegningen med en venn

Om du har vokst opp med gåseflokker flygende i plog over huset, så skjønner du kanskje denne. Oppvokst i Vesterålen som jeg er, opplevde jeg hver vår store flokker med gjess som kom flygende i V-formasjon til distriktet for å ta en liten pust i bakken på ferden til Svalbard. At mange fugler flyr i plog, eller V-formasjon, skyldes aerodynamiske forhold, at fuglene sparer energi og får mindre luftmotstand når de flyr i slik formasjon.

Uansett. Det jeg så for meg da jeg lagde denne tegningen, var at lederfuglen i flokken ikke var så god på bokstaver og staving, og i stedet for å fly i V valgte en litt meningsløs F. Kanskje var det en tysk fugl, som hørte feil, hvem vet.

Emner:

Navn:

Relaterte tegninger

Har du husket å like
Absurdgalleriet på Facebook? :)

Mer absurd humor