Etter tre måneders streik fikk sykepleierne endelig oppfylt kravet om høyere lønn

Del denne tegningen med en venn

Her har jeg sett for meg en gjeng sykepleiere som syntes lønnetreet utenfor jobben var for lite. De ville ha et høyere et. Derfor begynte de å streike for høyere lønn. Etter noen dager ble kravet innfridd, og den høye lønna ble satt på plass.

Funfact: Det er vanskelig for meg å tegne figurene mine i profil. Så pass vanskelig at de gangene jeg får det til, så kan jeg noen ganger ha gjenbruk av dem. Representanten fra transportselskapet, han som står til høyre og titter på plansjen av lønnetreet, jobbet i Vegvesenet på denne tegningen.

Bestill signert print av tegningen på tykt akvarellpapir (A4). 380 kroner. Ta kontakt!

Emner: · · ·

Skisse

Relaterte tegninger

Har du husket å like
Absurdgalleriet på Facebook? :)

Mer absurd humor