Da Laila og Bengt oppdaget at «buddist-strand» i brosjyren ikke var en trykkfeil likevel

Del denne tegningen med en venn

Det er ikke så uvanlig at man går på noen kulturelle smeller på ferie i utlandet. Lydlikheten mellom nudist og buddhist er inspirasjonen til denne tegningen, hvor jeg så for meg et norsk naturistpar på ferie i Thailand. I hodet mitt har paret mitt fått det for seg at det ligger en nudiststrand i nærheten, derfor kaster de klærne og tropper blide, nakne og fornøyde opp på stranden … før de oppdager den nakne sannheten: Det var ikke en nudiststrand likevel. Det var en buddiststrand.

Tegningen er ny, men ideen om buddiststrand er gammel. Jeg tegnet den første gang i januar 2002. Resultatet den gang ble elendig, bare se under her.

Bestill signert print av tegningen på tykt akvarellpapir (A4). 380 kroner. Ta kontakt!

Emner: · · · ·

Navn: ·

Skisse

Relaterte tegninger

Har du husket å like
Absurdgalleriet på Facebook? :)

Mer absurd humor