Christoffer trodde han hadde fått en bierolle i Game of Thrones

Del denne tegningen med en venn

Jeg begynte på denne tegningen allerede mens jeg var på sesong 3 av den populære serien. På den tiden var Tywin Lannister fortsatt levende, og sønnen Tyrion var glattbarbert. Det er de to jeg har forsøkt å tegne i en kampscene – i det de blir forstyrret av en statist som misforsto birolle med bierolle. Da jeg endelig bestemte meg for å få ferdig tegningen, var Tywin død og Tyrion hadde skjegg, så sånn sett bommet jeg litt på timingen. For å gjøre bommen total ble jeg først ferdig dagen etter at siste episode av sesong 6 var sendt. Men, minus og minus blir som kjent pluss.

Bestill signert print av tegningen på tykt akvarellpapir (A4) enten til deg selv eller til å gi i gave. 380 kroner. Ta kontakt!

Emner: ·

Navn:

Relaterte tegninger

Har du husket å like
Absurdgalleriet på Facebook? :)

Mer absurd humor