Charlotte var lei av at gutta alltid skulle legge and på henne

Del denne tegningen med en venn

Har du noen du liker skikkelig godt? Vær omsorgsfugl da vel og si det med fjærkre! Denne tegningen lagde jeg 17. oktober 2016 – og det er en opprustet versjon av en gammel tegning (se nederst). Jeg rustet den opp ettersom jeg følte tegnestilen min hadde forandret seg såpass fra den forrige tegningen. I den opprinnelige tegningen (fortsatt nederst) har personen hake. Den første generasjonen av Absurdgalleri-tegninger hadde alltid tydeligvis hake, så gikk jeg etter hvert vekk fra det. Jeg tror nevnte tegning må være blant de siste med hake.

Bestill signert print av tegningen på tykt akvarellpapir (A4). 380 kroner. Ta kontakt!

Emner: · · ·

Navn:

Skisse

Relaterte tegninger

Har du husket å like
Absurdgalleriet på Facebook? :)

Mer absurd humor