Anniken ser spøkelser ved høy, lys Dag

Del denne tegningen med en venn

Å «se spøkelser ved høylys dag», heter uttrykket. Det handler om å være redd eller nervøs uten grunn. Da jeg satte meg ned for å lage denne tegningen vinteren 2018, tegnet jeg først inn bare ett spøkelse, det til høyre. Men etter at jeg skannet inn tegningen for å gjøre den ferdig, kom jeg på at det heter «spøkelser» i uttrykket, og ikke bare «spøkelse» – derfor tegnet jeg det venstre spøkelse inn i Photoshop. Jeg ble forresten godt fornøyd med de to, søte og litt klengete spøkelsene.

Likte du denne tegningen eller kjenner noen som heter Dag? Husk at alle tegningen kan bestilles som signert print på tykt A4 akvarellpapir av høy kvalitet. Bare ta kontakt!

Navn: ·

Relaterte tegninger

Har du husket å like
Absurdgalleriet på Facebook? :)

Mer absurd humor