Andreas måtte ha hjelp, selv om denne advokaten åpenbart kostet flesk

Del denne tegningen med en venn

Det er ikke første gang jeg tuller med ordet «kost». Første gang jeg gjorde det, handlet det om en fyr som hadde hørt at det var viktig å variere kosten. Denne gang er det en annen tolkning av ordet. Homonym tror jeg det heter, når et ord kan ha ulike meninger.

Jeg er forresten ekstra godt fornøyd med bakgrunnen i denne tegningen, som bare antyder at vi er på et advokatkontor uten å stjele oppmerksomheten. Har du forresten tenkt på at advokater som koster flesk ofte tjener fett? Liker du advokatspøker så kan du også sjekke denne som jeg har laget.

Bestill signert print av tegningen på tykt akvarellpapir (A4). 380 kroner. Ta kontakt!

Emner:

Navn:

Relaterte tegninger

Har du husket å like
Absurdgalleriet på Facebook? :)

Mer absurd humor