Alt lå til rette for en romantisk kveld, men Gunhilds frekke kjole ødela litt

Del denne tegningen med en venn

Frekke kjoler kan ødelegge. Det får de to turdelduene i tegningen smertelig erfare i det den frekke kjolen starter med frekke kommentarer og syrlige utspill. Denne tegningen har forøvrig gått gjennom rene evolusjonen siden jeg lagde første versjon i 2003 (se under). I den aller første versjonen hadde hovedpersonen lyst hår og var på fest. Samme setting brukte jeg i versjonen som kom noen år senere (under til venstre). Men jeg følte fortsatt at potensialet var litt uforløst, så høsten 2016 lagde jeg nåværende versjon – som du kan se øverst. Den dårlige sjekkereplikken om øyne har jeg forøvrig fått fra en georgisk kompis. Og skulle du ta notater, så heter altså uttrykket «Ra lamazi tvalebi gaqvse sad ishove» på georgisk. Lykke til!

Emner: · ·

Navn:

Skisser

Relaterte tegninger

Har du husket å like
Absurdgalleriet på Facebook? :)

Mer absurd humor