Det ble alltid mye styr når Darth Vader skulle feire jul

Del denne tegningen med en venn

Jeg vet ikke helt hvorfor det har blitt slik, men flere av tegningene jeg lager til Absurdgalleriet handler om Star Wars. Det sniker seg liksom bare fram. Til sammenligning har jeg laget null tegninger knyttet til Gudfaren, Star Trek eller Pulp Fiction, for eksempel.

Jeg gruer meg ofte litt ekstra før jeg setter meg ned for å tegne Darth Vader. Han er forsåvidt morsom å fleipe med, men – han er litt vanskelig å tegne. For det første er jo drakten helt svart, og for de andre er masken full av vinkler og ting som må være på plass for å få til likhet. Jeg mener forresten å ha hørt at underdelen av masken egentlig er et gammelt askebeger fra en bil, men når jeg forsøker å søke etter informasjon om det finner jeg ingenting. Kanskje du har mer info?

Tegningen lagde jeg sommeren 2023. Har du forresten kjøpt Absurdgalleribøkene ennå? Du kan få dem her!

Bestill signert print av tegningen på tykt akvarellpapir (A4). 380 kroner. Ta kontakt!

Emner: ·

Relaterte tegninger

Har du husket å like
Absurdgalleriet på Facebook? :)

Mer absurd humor