Det var ikke akkurat dette Rolf så for seg da kona lovet at han skulle få ro i ferien

Del denne tegningen med en venn

Tegning fra 29. juli 2016. Satt sammen med min gode tegnevenn Vidar på Ladegården i Oslo og hadde en tegneøkt. Vidar har en mye mer realistisk tegnestil enn meg, og ettersom jeg synes det kan være vanskelig å tegne bølger, ba jeg ham om hjelp til å skissere hvordan bølger kan tegnes realistisk (se kladd under). Da jeg kom hjem og skulle gjøre tegningen i Photoshop, valgte jeg likevel å gjøre det på min måte, for å unngå stilkræsj.

Poenget med tegningen, om du ikke skulle ha skjønt det, dreier seg om en fyr som tror han skal få slappe av i ferien, men som i stedet blir satt til å ro. Jeg så for meg en familie med en hytte ute i skjærgården eller midt ute i et vann, og at han stadig vekk måtte til pers for å frakte familiemedlemmene fra det ene stedet til det andre.

Bestill signert print av tegningen på tykt akvarellpapir (A4). 380 kroner. Ta kontakt!

Emner: · ·

Navn:

Skisse

Relaterte tegninger

Har du husket å like
Absurdgalleriet på Facebook? :)

Mer absurd humor