50.000 år før mobilen ble oppfunnet

Del denne tegningen med en venn

Tall fra 2015 forteller at vi i gjennomsnitt plukker opp mobilen 150 ganger per dag for å titte på den. Ifølge en annen undersøkelse føler 9 av 10 unge seg nå mobilavhengige. Det var utgangspunktet for denne tegningen som jeg lagde vinteren 2019. Ting og trender har det jo nemlig med å gå i sirkel, derfor så jeg for meg at mennesket alltid har hatt et behov for å plukke opp ting og se på det – for å få med seg siste nytt eller bare la seg underholde. Jeg ser for meg at det må ha sett ut omtrent slik som dette i steinalderen.

Bestill signert print av tegningen på tykt akvarellpapir (A4) enten til deg selv eller til å gi i gave. 380 kroner. Ta kontakt!

Emner: ·

Relaterte tegninger

Har du husket å like
Absurdgalleriet på Facebook? :)

Mer absurd humor