Etter en stund kom Oddvar fram til at hjemme alene-fester er noe oppskrytt

Del denne tegningen med en venn

Det er jo så mye snakk om det, disse «hjemme alene-festene» som skal være så stas. Så da så jeg for meg en fyr som hadde misforstått hele poenget, og som satt der, hjemme alene, og kjente litt etter på følelsen hvor gøy det egentlig var. Oddvar i tegningen kom fram til at det ikke var så særlig gøy i det hele tatt. Denne tegningen lagde jeg første gang rundt år 2005 (se nederst). Jeg var fornøyd med den lenge, men sommeren 2017 fant jeg ut at det var på tide å tegne Oddvar på nytt. Det er han du ser i hovedbildet øverst.

Bestill signert print av tegningen på tykt akvarellpapir (A4). 380 kroner. Ta kontakt!

Emner:

Navn:

Skisse

Relaterte tegninger

Har du husket å like
Absurdgalleriet på Facebook? :)

Mer absurd humor