Sjeldent bilde av Bobbysocks etter første kostymeprøve

Del denne tegningen med en venn

Mange har gått siden norske Bobbysocks gikk til topps i MGP og finalen i Eurovision. Den populære duoen var blant annet kjent for karakteristiske klær – i nyansene lillarosa og svart. I tegningen min har jeg tatt utgangspunkt i selve ordet Bobbysocks og lekt litt med det. For bobby er slang for politiet i Storbritannia, og socks er jo engelsk for sokker. Så da så jeg for meg at Bobbysocks eksperimenterte litt med et sokkepoliti-kostyme, før de fant fram til det kostymet de senere ble kjent for. Dro jeg den litt langt? Ja, trolig.

Bestill signert print av tegningen på tykt akvarellpapir (A4). 380 kroner. Ta kontakt!

Emner: · ·

Relaterte tegninger

Har du husket å like
Absurdgalleriet på Facebook? :)

Mer absurd humor