Ole får ikke lov til å leke med ild

Del denne tegningen med en venn

De fleste som har vært barn en gang har nok hørt at de ikke skal leke med ild. Det er utgangspunktet for denne tegningen. Første gang jeg lagde den var sommeren 2002 (se første versjon nederst). Noen år senere lagde jeg en ny og bedre versjon, hvor jeg tok ilden ut fra sandkassa og forsøkte å sette den inn i en annen situasjon som også forbindes med lek. Jeg har tidligere kalt gutten på bildet for Oddvar, men ettersom han i første versjon het Ole – og jeg ennå ikke har brukt navnet Ole i mine tegninger, så blir det Ole.

Bestill signert print av tegningen på tykt akvarellpapir (A4). 380 kroner. Ta kontakt!

Emner: ·

Navn:

Skisse

Relaterte tegninger

Har du husket å like
Absurdgalleriet på Facebook? :)

Mer absurd humor