Hvorfor insektsforskere aldri bør være en del av bakkestyrkene

Del denne tegningen med en venn

Jeg hadde selv en litt lei periode der jeg syntes insekter var uhyre spennende (i motsetning til passe spennende, slik som nå), der jeg omtrent gikk med knekk i nakken for ikke å gå glipp av alt som skjedde nede på bakken. Utgangspunktet for tegningen var at jeg tenkte på situasjoner der det ville være upassende å uttrykke begeistring over å komme over et sjeldent insekt. Jeg hadde flere alternativer, men landet på bakkestyrker i ferd med å gjennomføre et bakholdsangrep. Du finner tegningen publisert i Absurdgalleribok 2, som du kan finne her. Den opprinnelige versjonen kan du se under.

Bestill signert print av tegningen på tykt akvarellpapir (A4). 380 kroner. Ta kontakt!

Emner: ·

Skisse

Relaterte tegninger

Har du husket å like
Absurdgalleriet på Facebook? :)

Mer absurd humor